Alles over de schepping

Bedankt voor je bericht en gefeliciteerd met jouw verlangen om geestelijk te groeien en om dieper te gaan in je relatie met Jezus Christus! We zijn heel blij voor je en willen je op enkele gratis, handige hulpmiddelen wijzen die jouw leven in Hem kunnen doen bloeien!

Je zult spoedig een email ontvangen van AllAboutAnswers.com op het email adres dat je ons gegeven hebt. Kijk af en toe eens in je email (en je “junkmail” folder) en voeg [email protected] aan je adresboek toe.

Wij willen je aanraden om deze pagina aan je favorietenlijst toe te voegen, zodat je deze later gemakkelijk terug kan vinden.

 • Ook ons wereldwijde Christelijke netwerk kan een bron van bemoediging voor je zijn: AllAboutGOD.net. Je kunt op deze interactieve websites een groot aantal links vinden naar gratis bronmateriaal en andere hulpmiddelen, zoals blogs en studiegroepen, in een netwerk met andere gelovigen die jou op je levensreis kunnen bemoedigen. Vertel anderen over jezelf, over jouw reis met Jezus, stel vragen of beantwoord vragen van anderen en nodig je eigen vrienden en familieleden uit om mee te doen!

  TheNET


 • Het dagelijks lezen van Gods Woord is onontbeerlijk voor je geestelijke groei. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met onze eigen chronologische Bijbel, met dagelijks leesrooster en uitleg, of met de gemakkelijk te lezen BasisBijbel:

   BasisBijbel


 • Als je nog meer vragen hebt over de Bijbel, dan hebben wij een groot aantal onderwerpen en artikelen die jou kunnen helpen op je geestelijke reis:

  AllAboutGOD.com

 • Wij willen je ook aanmoedigen om een plaatselijke kerkgemeente te vinden waar mensen Jezus ontmoeten, Hem persoonlijk leren kennen, het Woord van God leren en een leefstijl leiden waarin liefde en dienstbaarheid voorop staan.

 • Wij willen je verder aanmoedigen om een vriend of familielid te laten weten dat jij deze beslissing hebt genomen. Misschien is er wel iemand in jouw leven die voor je gebeden heeft. Laat hen weten dat jij deze beslissing hebt genomen, zodat zij dat samen met jou kunnen vieren.