Evolutie Van De Mens

Evolutie Van De Mens

 - Fraude en Fouten
U bent hier: Schepping >> Evolutie Van De Mens

Evolutie Van De Mens: Wat is Het?
De evolutie van de mens wordt niet ondersteund door het fossielenbewijs. Veel van het vermeende bewijs dat de tekstboeken de laatste 50 jaar heeft gevuld wordt tegenwoordig anders geclassificeerd of compleet van de hand gedaan. De ontbrekende schakels ontbreken nog steeds.

Evolutie Van De Mens: De Erfenis van het Fossielenbewijs
Het idee van de Evolutie van de mens kent vele problemen, waaronder de realiteiten van de genetica, biochemie, ontwerptheorie, onreduceerbare complexiteit, DNA structuur, en informatiesystemen. Maar de realiteit van het fossielenbestand is op zichzelf al genoeg om de theorie van de menselijke evolutie compleet af te wijzen. Hier zijn slechts een paar van de grote problemen met het vermeende fossielenbestand uit de laatste eeuw:

Ramapithecus werd algemeen erkend als een directe voorouder van de mens. Het is nu vastgesteld dat deze slechts een uitgestorven soort orang-oetang was. De Piltdown mens werd in de publicaties meer dan 40 jaar lang opgehemeld als de ontbrekende schakel. Maar deze was een vervalsing gebaseerd op een menselijke schedelkap en de kaak van een orang-oetang.
Nebraska mens was een bedrog gebaseerd op een enkele tand van een zeldzaam soort varken. De Java mens was gebaseerd op wazig bewijs bestaande uit een dijbeen, een schedelkap en drie tanden die in een groot gebied over een periode van een jaar werden gevonden. Het is gebleken dat de botten werden gevonden in een gebied met veel menselijke resten, en tegenwoordig wordt aangenomen dat het dijbeen van een mens is en de schedelkap van een grote aap.
De Neanderthaler werd traditioneel afgebeeld als een voorovergebogen aapmens. Het is nu algemeen geaccepteerd dat deze twijfelachtige houding het gevolg was van een ziekte en dat de Neanderthaler gewoon een menselijke variant was.

Evolutie Van De Mens: De Huidige Boom
De menselijke evolutie heeft zijn hedendaagse, modieuze bewijsstukken die van kleine aapachtige wezens tot Homo Sapiens leiden. Dit zijn voorbeelden van de meest recente vermeende schakels:

Australopithecus afarensis, of "Lucy", werd jarenlang beschouwd als een ontbrekende schakel. Maar studies van het binnenoor, de schedel en botten hebben aangetoond dat zij slechts een pygmee-chimpansee was die een beetje meer rechtop liep dan enkele andere apen. Maar zij was niet op weg om meer menselijk te worden.
Homo erectus is over de hele wereld gevonden. Hij is kleiner dan de gemiddelde hedendaagse mens, met een proportioneel kleiner hoofd en schedelholte. Maar de hersenafmetingen zijn binnen de marges van de mensen die vandaag de dag leven en studies van het middenoor hebben aangetoond dat hij net als de huidige Homo Sapiens was. Resten zijn over de hele wereld gevonden in nabijheid van gewone mensen, wat co-existentie suggereert. Australopithecus africanus en Peking mens werden jarenlang gepresenteerd as ontbrekende schakels tussen aap en mens, maar worden nu beschouwd als Homo erectus.
Homo habilis wordt nu algemeen beschouwd als een samenstel van verschillende andere soorten wezens, zoals Australopithecus en Homo erectus, en wordt in het algemeen niet meer als een geldige classificatie beschouwd.

Evolutie Van De Mens: De Meest Recente Vondst
In Juli 2002 kondigden antropologen de ontdekking aan van een schedel in Tjaad met "een ongewoon mengsel van primitieve en menselijke karakteristieken." De vondst werd "Toumai" gedoopt (de naam die in Tjaad aan kinderen wordt gegeven die vlak voor het droge seizoen worden geboren) en werd onmiddelijk opgehemeld als "het vroegste lid van de menselijke familie dat tot dusver is gevonden". In Oktober 2002 kwam een aantal wetenschappers naar buiten met kritiek op deze voorbarige claim -- verklarend dat de ontdekking slechts het fossiel van een aap was.

Evolutie Van De Mens: De Theorie Vindt Geen Ondersteuning in het Fossielenbestand
De evolutie van de mens is een theorie tegen beter weten in. Met al dit fossielenbewijs (of gebrek daaraan) wordt het steeds duidelijker voor de eerlijke zoeker dat menselijke evolutie feitelijk nooit heeft plaatsgevonden.

Bekijk Het Alternatief Nu!


Vind jij deze informatie nuttig? Help ons dan door deze met anderen te delen met behulp van onderstaande social media knoppen. Wat zijn social media?
Volg ons:

English  
Social Media
Praat over ons:

Volg ons:


Wetenschappelijke Wereldbeelden

Donkere Energie
Abiogenesis
DNA Structuur
Wetenschappelijke Methode
Junk DNA
Evolutietheorie
Charles Darwin
De Cambrische Explosie
Evolutie Van De Mens
Bronnen Voor Verder Onderzoek

Filosofische Wereldbeelden
Waarheid Beweringen
The´sme
Stichters van Wereld Religies
Wereld Religies
Ontdek Waarheid
Populaire Kwesties
Levensproblemen
Herstel
 
 
 
Zoek
 
Add Evolutie Van De Mens to My Google!
Add Evolutie Van De Mens to My Yahoo!
XML Feed: Evolutie Van De MensWat denk jij? Hoe zie jij jezelf het meest:
1-Een Athe´st   2-Een Agnosticus   3-Een Spiritueel Persoon   4-Een Religieus Persoon   5-Een Volgeling van Jezus  
Schepping Thuispagina | Over Ons | FAQ | Sitemap
Copyright © 2002 - 2015 AllAboutCreation.org, Alle Rechten Voorbehouden.