Alles over de schepping

Wat zijn Social Media?

Social media zijn een geweldige manier om actief te worden in plaats van passief te blijven. Je kunt anderen beïnvloeden door je favoriete artikelen aan anderen aan te bevelen. Hier is jouw kans om met ons mee te doen!

Volg ons:

Twitter is een dienst die ons op microschaal laat bloggen met onze lezers. Je kunt via Twitter op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en zo de eerste zijn die onze nieuwe artikelen leest. Volg ons -- @AllesOverGOD.

YouTube: Onze video's stellen uitdagende vragen en zijn bedoeld als aanmoediging voor oprechte levensreizen. Duik er eens in en onderzoek voor jezelf onderwerpen als God, de oorsprong van het leven, de mens, de geschiedenis, de bestemming van de mens en de waarheid! Volg ons YouTube kanaal en laat je opmerkingen achter.

Facebook: Word een fan van AllesOverGOD! Wanneer je dan onze status updates ziet, kun jij er je eigen opmerkingen kwijt of aangeven dat je ze goed vond.

RSS: Real Simple Syndication; een gemakkelijke manier om updates te ontvangen wanneer je favoriete sites geupdate worden of als er nieuwe artikelen worden toegevoegd.

Praat over ons:
  • Twitter: Heb je opmerkingen over een van onze artikelen? 'Tweet' het dan nog eens opnieuw door de knop rechtsboven of aan de onderkant van het artikel te gebruiken.

  • Facebook: Plaats een link naar je favoriete artikelen op je Facebook pagina. Klik gewoon op de 'Delen' knop rechtsboven op onze Facebook pagina.

  • Delen: Met deze knop kun je artikelen naar vrienden e-mailen, de inhoud van het artikel texten of het op een social bookmarking website zetten.
Doe mee en promoot waar je in gelooft!


WAT DENK JIJ? - Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is jouw antwoord?

Ja, vandaag heb ik besloten om Jezus te volgen

Ja, ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen