Social Bookmarking

Alles Over Schepping]

Wat zijn Social Media?

Social media zijn een geweldige manier om actief te worden in plaats van passief te zijn. Je kunt anderen be´nvloeden door je favoriete artikelen aan anderen aan te bevelen. Hier is jouw kans om mee te doen!

Volg ons:

Twitter: Twitter is een dienst die ons op micro-schaal laat bloggen met onze lezers. Je kunt via Twitter op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en zo de eerste zijn die onze nieuwe artikelen leest. Volg ons -- @AllesOverGOD.

YouTube: Onze video's stellen dwingende vragen en zijn bedoeld als aanmoediging voor oprechte levensreizen. Duik er eens in en onderzoek voor jezelf onderwerpen als God, de oorsprong van het leven, de mensheid, de geschiedenis, de bestemming van de mens en de Waarheid! Abonneer je op ons YouTube kanaal en laat je opmerkingen achter.

Facebook: Word een fan van AllesOverGOD. Klik op de knop om een fan te worden. Wanneer je dan onze status updates ziet, kun je er commentaar op geven of aangeven dat je deze goed vond.

RSS: Real Simple Syndication. Het is een gemakkelijke manier om updates te ontvangen wanneer je favoriete sites geupdate worden of als er nieuwe artikelen worden toegevoegd.

Hyves: Hyves is een gratis website waar je je eigen profiel op het internet heel gemakkelijk kunt bijhouden, inclusief foto's, video's en een eigen blog. Het doel is om contact te houden met je bestaande vriendenkring en om deze vriendenkring gemakkelijk uit te breiden. En je hoeft geen verstand van het internet te hebben om je eigen pagina te maken!

Praat over ons:
  • Twitter: Heb je opmerkingen over een van onze artikelen? 'Tweet' het dan nog eens opnieuw door de knop rechtsboven of aan de onderkant van het artikel te gebruiken.

  • Facebook: Plaats een link naar je favoriete artikelen op je Facebook pagina. Klik gewoon op de 'Delen' knop rechtsboven of aan de onderkant van het artikel op onze Facebook pagina.

  • Delen: Met deze knop kun je artikelen naar vrienden emailen, de inhoud van het artikel texten of het op een social bookmarking website zetten.
Doe mee en promoot waar je in gelooft!

Schepping Thuispagina | Over Ons | FAQ | Sitemap
Copyright © 2002 - 2015 AllAboutCreation.org, Alle Rechten Voorbehouden.