Comment Received Yes

Totul Despre Creatie - La inceput Dumnezeu...


Iti multumim ca ne-ai contactat si te felicitam pentru decizia ta de a-L primi pe Cristos ca si Mantuitorul tau. Acum incepe minunata ta calatorie cu El. Iata cateva resurse utile gratuite pe care le poti folosi la inceput de drum.

Vei primi un email de la AllAboutAnswers.com la adresa de email pe care ne-ai furnizat-o. Te rugam sa verifici casuta de email si folderul de junk email si sa adaugi adresa [email protected] la agenda ta cu adrese de email.

Iti recomandam sa adaugi aceasta pagina la categoria Favorite pentru a ne putea gasi mai usor pe viitor.

 • Alatura-te comunitatii AllAboutGod la www.AllAboutGOD.net (pentru vorbitorii de limba engleza). Internetul este o comunitate sigura online unde poti gasi legaturi catre alte resurse gratuite si unde vei putea sa intri in contact cu alti credinciosi care te pot incuraja pe calea pe care ai pornit. De asemenea, aici vei putea sa soliciti ajutor in rugaciune pentru problemele tale, sa primesti raspunsuri pentru intrebarile tale, sa interactionezi cu altii si sa iti inviti prietenii sa se alature si ei acestei comunitati.

  AAG Net


 • Acum cand faci primii pasi in calatoria cu Isus, iti recomandam sa citesti Cuvantul lui Dumnezeu in fiecare zi! Poti asculta pentru inceput Evanghelia dupa Ioan aici si apoi poti asculta intreaga Biblie (in limba Engleza). Pentru a asculta Biblia in limba romana, in traducerea lui Dumitru Cornilescu, poti vizita site-ul audio.resursecrestine.ro. Pe langa Biblia in format audio, aici vei gasi studii, predici, articole si multe altele, toate gratuite, care te vor ajuta in umblarea ta cu Isus.

  Book of John Romanian Grow


 • Cand ai intrebari referitoare la Biblie, la Dumnezeu, sau la credinta crestina, te rugam sa vizitezi siteul GotQuestions.org. Aici vei gasi sute de raspunsuri la intrebari in limba romana. Tu ai intrebari, iar Biblia iti ofera raspunsurile.

  Got Questions


 • Pe langa folosirea acestor resurse online, te incurajam sa gasesti in zona ta o Biserica care crede Biblia, o biserica in care oamenii Il intalnesc pe Isus Cristos si Il cunosc in mod personal, o biserica unde ei invata Cuvantul lui Dumnezeu si traiesc o viata caracterizata de dragoste si de slujirea altora.


 • Te incurajam sa impartasesti decizia ta cu un prieten sau cu un membru al familiei tale. Poate ca o persoana din viata ta s-a rugat pentru tine ca tu sa iei aceasta decizie. Impartaseste decizia ta cu acea persoana pentru ca sa se poate bucura impreuna cu tine.


 • In sfarsit, pentru o sursa online de incurajare si mii de articole folositoare, viziteaza AllAboutGOD.com.
Urmareste-ne:


Creatie Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002 - 2018 AllAboutCreation.org, Toate Drepturile Rezervate.