Alles over de schepping - in het begin schiep God...
https://www.allaboutcreation.org/dutch/over-ons.htm

OVER ONS

Wij geloven dat de zoektocht naar de waarheid de hoogste roeping van de mensheid is. We zijn een groep mensen met verschillende achtergronden, maar we hebben allemaal dezelfde waarheid ontdekt. We willen mensen graag helpen om een nieuw leven te beginnen. Daartoe willen we onze overtuigende artikelen delen met sceptici, zoekenden en gelovigen in deze wereld vol leed.

Via het internet proberen wij op een laagdrempelige, praktische en informatieve manier eerlijke antwoorden te bieden op de moeilijke vragen over God, de schepping, het leven, de mens, ons denken, de geschiedenis en de waarheid.

Veel mensen noemen ons "Christenen", maar wij zien onszelf als volgelingen van Jezus. Net als Jezus staan wij afwijzend tegenover een groot aantal aspecten van "georganiseerde religie" (door de mens gefabriceerde pogingen om God te benaderen via regels en rituelen). Wij geloven zelfs dat religie meer mensen van de waarheid heeft afgehouden dan enig ander iets in de geschiedenis.

Hoewel we door de mens opgezette godsdiensten afwijzen, vinden we de persoonlijke zoektocht naar God essentieel op elke persoonlijke levensreis. Wij geloven dat de hoogste, reddende waarheid alleen gevonden kan worden in Gods Zoon, Jezus Christus.

Gezegend door onze informatie? Overweeg dan alsjeblieft een donatie aan onze non-profit organisatie. Bedankt!

Neem hier contact met ons op.

AllAboutGOD.com
PO Box 63
Belen, NM 87002-0063

AllAboutGOD.com/Dutch


Copyright © 2002 - 2018 AllAboutCreation.org, Alle rechten voorbehouden.