Disparitia dinozaurilor

Disparitia dinozaurilor

 

Esti aici: Creatie >> Disparitia dinozaurilor

Disparitia dinozaurilor: O alta teorie
Disparitia dinozaurilor este un subiect fierbinte de dezbatere. La fiecare doi ani sunt prezentate noi teorii pentru catastrofa care a omorat dinozaurii. Am cercetat dovezile si am decis sa prezentam teoria noastra proprie.


Disparitia dinouzarilor: Premisa
Disparitia dinozarilor. Majoritatea oamenilor de stiinta cred ca dinozaurii au disparut in urma aproximativ 50 pana la 60 milioane de ani. Cei mai multi savanti sunt de acord ca conceptia omului despre dinozauri a fost limitata la ultimii 180 de ani sau undeva pe aproape (cuvantul in sine nu a fost inventat pana in anul 1841). Prin urmare, daca am descoperi dovada cunostintei omului (sau a coexistentei) despre dinouzauri in ultimele cateva secole, “stiinta” (asa cum o stim) ar fi intoarsa cu susul in jos.

Disparitia dinozaurilor – Dovezi

  • Fosilele umane si cele ale dinouzaurilor. Oase si instrumente omenesti coexista in aceleasi straturi fosile cu oasele dinouzarilor in Texas si Dakotas.
  • Urme de pasi ale oamenilor si ale dinozaurilor. Urme de pasi ale dinozaurilor, ale oamenilor si ale altor mamifere coexista in aceleasi straturi fosile in Texas si New Mexico.
  • Petroglife americane indigene. Desenele din pesteri si stanci in Uta si Colorado descriu intr-un mod neterminat cateva specii ale dinozaurilor (datate din anii 400 d.Cr. si pana la 1300 d.Cr.).
  • Pietrele de la Ica. Pietrele funerare ceremoniale descoperite in Ica, Peru, descriu numeroase specii ale dinozaurilor, unii implicati in activitati impreuna cu omul (datate din anii 500 d.Cr. pana la 1500 d.Cr.).
  • Figurinele de la Acambaro. Figurinele ceramice si de piatra descoperite in Acambaro, Mexico, reprezinta multe specii ale dinozaurilor (datate din anii 800 i.Cr. pana la anii 200 d.Cr.).
  • Povesti cu draconi. China, Europa si Orientul Mijlociu au povesti similare despre “draconi” si alte fiare. Unele culturi respecta aceste creaturi. De exemplu, povestirile lui Marco Polo din China arata ca, casa regala a tinut draconi pentru ceremonii. In alte culturi, era o mare onoare sa ucizi aceste fiare. Exista numeroase povesti despre razboinici care omoara fiare mari pentru a-si stabili credibilitatea in sat.
  • Hipopotamul, Leviatanul si draconii din Biblie. Iov scrie despre creaturi mari, hipopotamul si Leviatanul, cu aprope 4000 de ani in urma. Desi cele mai noi traduceri ale Bibliei inlocuiesc cuvantul cu elefant, hipopotam sau crocodil, cuvantul in ebraica nu permite aceste interpretari. Cuvantul “dracon” (in ebraica: tannin) este folosit de multe ori in Vechiul Testament si cei mai multi il traduc direct ca “monstri de mare si uscat”.
  • Ghilgames, Fafnir, Beowulf si alte legende. Multe legende cunoscute, inclusiv mitologia egipteana, greaca si romana, contin descrieri specifice ale draconilor si ale altor creaturi asemanatoare dinozaurilor.
  • Draconii in arta antica. Creaturile asemanatoare dinozaurilor sunt infatisate pe pietrele de hotar babiloniene, mozaicurile romane, giulgiurile funerare egiptene si alte multe piese de arta din lumea antica.
  • Legendele si descoperirile recente. Exista chiar si astazi o mostenire credibila imensa despre “monstri” de mare, lac si mlastina.


Disparitia dinozaurilor: Teoria
Disparitia dinozaurilor este un fenomen recent. Multi din monstrii de mare si uscat au disparut in potopul global, in urma cu aproape 4400 de ani. Unele din aceste creaturi au supravietuit si au locuit pamantul impreuna cu omul pana au disparut cu totul fiindca omul i-a omorat pentru sport, siguranta si extindere (precum ursii negri in Florida si bizonul in SUA de Vest). Stim ca aceasta teorie pentru multi este revolutionara! Totusi, trebuie sa recunoastem ca nu este originala. De fapt, ea nici nu este o teorie. Ea este bazata pe adevarul stabilit al relatarii biblice – relatare care nu este dependenta de perspectiva schimbatoare a omenirii despre stiinta si ratiune. Te incurajam sa examinezi atent toate dovezile pentru tine personal!

Investigheaza acum!Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?

Impartaseste-ne:

ShareUrmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:
Share


Perspectiva Stiintifica

Varsta Pamantului
Disparitia dinozaurilor
Istoria dragonilor
Varsta Pamantului
Datarea radiometrica
Omul de Piltdown
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Filosofica
Pretentiile Adevarului
Teism
Fondatorii Religiilor Lumii
Religiile Lumii
Cunoaste Adevarul
Probleme frecvente
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Disparitia dinozaurilor to My Google!
Add Disparitia dinozaurilor to My Yahoo!
Add Disparitia dinozaurilor to My MSN
Add Disparitia dinozaurilor to NewsGator Online
Add Disparitia dinozaurilor to Bloglines
XML Feed: Disparitia dinozaurilor


Creatie Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutCreation.org, Toate Drepturile Rezervate.