Uitsterven Van Dinosaurussen

Uitsterven Van Dinosaurussen

 - Overtuigende Nieuwe Theorie
U bent hier: Schepping >> Uitsterven Van Dinosaurussen

Het Uitsterven van de Dinosaurussen: Een Andere Theorie
Het uitsterven van de dinosaurussen is een omstreden onderwerp van debat. Nieuwe theorieŰn aangaande de catastrofe die de dinosaurussen deden uitsterven worden om de zoveel jaar naar buiten gebracht. We hebben het bewijs onder de loep genomen en hebben besloten om onze eigen theorie te presenteren.

Het Uitsterven van de Dinosaurussen: De Premisse
Het Uitsterven van de Dinosaurussen -- De meeste wetenschappers geloven dat de dinosaurussen ongeveer 50 tot 65 miljoen jaar geleden uitstierven. De meeste wetenschappers zijn het er over eens dat de mens zich pas bewust is van de dinosaurus sinds ongeveer 180 jaar geleden (het woord zelf werd niet uitgevonden tot 1841). Daarom zou de "wetenschap" (zoals we die kennen) op zijn kop worden gezet als we bewijs zouden ontdekken voor menselijke kennis over (of co-existentie met) dinosaurussen gedurende de laatste paar eeuwen.

Het Uitsterven van de Dinosaurussen: Het Bewijs

  • Menselijke- en Dinosaurusfossielen. Menselijke botten en gereedschappen bestaan in dezelfde fossiellagen als dinosaurusbotten in Texas en Noord- en Zuid-Dakota.

  • Menselijke- en Dinosaurus-voetafdrukken. Voetafdrukken van dinosaurussen, mensen en andere zoogdieren bestaan in dezelfde fossiellagen in Texas en New Mexico.

  • Indiaanse Petrogliefen. Rots- en kliftekeningen in Utah en Colorado tonen ruwe afbeeldingen van bepaalde dinosaurussoorten (gedateerd tussen 400 en 1300 na Christus).

  • Ica Stenen. CeremoniŰle grafkeien die in Ica, Peru zijn gevonden tonen afbeeldingen van talrijke dinosaurussoorten, en sommige tonen interactie met mensen (gedateerd tussen 500 en 1500 na Christus).

  • Acambaro Beeldjes. Keramische en stenen beeldjes gevonden in Acambaro, Mexico representeren vele soorten dinosaurussen (gedateerd tussen 800 voor Christus tot 200 na Christus).

  • Draken-legenden. China, Europa en het Midden-Oosten delen gelijksoortige verslagen over "draken" en andere beesten. Sommige culturen vereren deze wezens. Verslagen van Marco Polo in China vertellen bijvoorbeeld dat het koninklijk huis draken hield voor ceremonies. In andere culturen was het een grote eer om deze beesten te doden. Er zijn talrijke verslagen van strijders die dergelijke grote beesten doodden om geloofwaardigheid in een stad op te bouwen.

  • Behemoth, Leviatan en de Draken uit de Bijbel. Job schrijft over grootse wezens, Behemoth en Leviatan, ongeveer 4000 jaar geleden. Hoewel meer recente vertalingen in plaats daarvan "olifant", "nijlpaard" of "krokodil" gebruiken, laat het oorspronkelijke Hebreeuws geen ruimte voor zulke interpretaties. Het woord "draak" (Hebreeuws: tannin) wordt op talrijke plaatsen in het Oude Testament gebruikt, and het kan het meest direct worden vertaald als "zee- of land-monsters".

  • Gilgamesh, Fafnir, Beowulf en andere Legenden. Er bestaan vele beroemde legenden, waaronder de Egyptische, Griekse en Romeinse mythologie, die specifieke beschrijvingen van draken en andere dinosaurus-achtige wezens bevatten.

  • Draken in Kunst uit de Oudheid. Dinosaurus-achtige wezens worden voorgesteld op Babylonische markeringen, Romeinse moza´eken, Egyptische gewaden voor begrafenissen, en vele andere kunst verspreid over de hele oudheid.

  • Tegenwoordige Legenden & Ontdekkingen. Er is een enorme en geloofwaardige overlevering over meer- en moeras-"monsters", tot op de dag van vandaag.

Het Uitsterven van de Dinosaurussen: De Theorie
Het uitsterven van de dinosaurussen is een recente gebeurtenis. Vele van de grote zee- en landmonsters stierven ongeveer 4400 jaar geleden uit door een wereldwijde vloed. Sommige van deze wezens overleefden en bewoonden de Aarde samen met de mens, tot zij uitstierven omdat de mens hen doodde als sport, voor veiligheid, en voor uitbreiding (zoals de zwarte beren en de bizons in het Westen van de Verenigde Staten). We weten dat deze theorie voor velen revolutionair is! Maar, we moeten toegeven dat deze ook niet origineel is. De theorie is in feite helemaal geen "wetenschappelijke" theorie. Deze is gebaseerd op de bevestigde waarheid van het Bijbelse verslag - een verslag dat niet afhankelijk is van de altijd veranderende oogpunten van de wetenschap en rede van de mens. We moedigen je zeker aan om het bewijs voor jezelf nauwkeurig te onderzoeken!

Lees Nu Verder!


Vind jij deze informatie nuttig? Help ons dan door deze met anderen te delen met behulp van onderstaande social media knoppen. Wat zijn social media?
Volg ons:

English  
Social Media
Praat over ons:

Volg ons:


Wetenschappelijke Wereldbeelden

Geschiedenis van de Draken
Uitsterven Van Dinosaurussen
Piltdown Mens
Problemen Met Het Fossielenbestand
Dinosaurus Fossielen
Radiometrische Datering
Leeftijd Van De Aarde
Leeftijd van de Aarde
Het Fossielenbestand
Bronnen Voor Verder Onderzoek

Filosofische Wereldbeelden
Waarheid Beweringen
The´sme
Stichters van Wereld Religies
Wereld Religies
Ontdek Waarheid
Populaire Kwesties
Levensproblemen
Herstel
 
 
 
Zoek
 
Add Uitsterven Van Dinosaurussen to My Google!
Add Uitsterven Van Dinosaurussen to My Yahoo!
XML Feed: Uitsterven Van DinosaurussenWat denk jij? Hoe zie jij jezelf het meest:
1-Een Athe´st   2-Een Agnosticus   3-Een Spiritueel Persoon   4-Een Religieus Persoon   5-Een Volgeling van Jezus  
Schepping Thuispagina | Over Ons | FAQ | Sitemap
Copyright © 2002 - 2015 AllAboutCreation.org, Alle Rechten Voorbehouden.